Hei, tenkte jeg skulle legge ut videoen fra Eiker open som var for ca. 2 måneder siden. Jeg skrev tidligere her på bloggen at jeg skulle legge den ut, men jeg gjorde det aldri.. Så her kommer den. Savner det noe sykt! 

 

 


btw, fikk kamera til jul <3

  
 

Heisann! 

Nå har jeg ikke blogget siden desember.. Men jeg har ikke fått tid siden vi har ganske mye treninger nå. Vi har 2 timer trening på mandager, 1 og en halv på onsdager, 2 timer styrketrening på fredager (med Pink), 2 timer på lørdag, og jogge rundt mosvannet på søndager. Men i går og i dag har vi hatt trening i 5 timer hver dag. Har ganske mye gangsperr for å si det sånn... Men i går fikk ikke vår gruppe til noe, men jeg tror grunnen var at jeg var ikke i form.. Men i dag fikk vi en annen bakperson (Astrid), og da fikk vi til kjempemasse! VAr utrolig gøy og stunte med den gruppa. Gruppa var: Eirin (flyer), Astrid (bakperson), Adele (sidebase), Meg (hovedbase) og Annika (front). Vi fikk til mange posisjoner i lufta og twist fra scale, direkte arabesque og direkte scorpion (!) 

 

 


 

 

 

 

 

 

Håper å få tilbake leserene mine siden jeg ikke har blogget på lenge.. Men skal prøve å blogge hver dag.

  
Jeg går på Stavanger Diamonds Cheersport. Jeg går på Silver som er junior elite laget. Vi skal konukrere på Eiker open om 1 uke.

 

Her er en sang som jeg har veldig dilla på akkurakt nå! <3

Starboy Nathan: Diamonds (Radio Edit)


Musikken vår til Eiker:

 

-Marie <3

 
hits