Heisann, i går laget jeg 3 cheerbows, hadde ikke så mye annet å gjøre på da, men tenkte at jeg kunne selge dem her på bloggen. Er egentlig litt usikker på prisen, men det tok lang tid å lage dem og båndet og tilbehør kostet også mye.


Den øverste er solgt, men skal lage mer av den,

Men hvis du vil ha en annen farge kan du skrive det i kommentar feltet, her er de mønstrene/fargene jeg har.


   

 
Heihei! ♥

I dag har jeg vært på trening fra klokka 12 til 14. Vi øvde på pyramiden til NM. Da jeg kom hjem var jeg så slapp at jeg sovnet på sofaen.. Og etter det spiste vi middag, Taco ♥

Etter vi spiste tøyet jeg. Tenkte mest på å tøye heel/bow, siden jeg har litt vondt i ryggen, men det ble visst scorp og scale også, haha. Tok bare et bilde da jeg gjorde scorpion. Jeg syntes den har blitt litt bedre enn før da:

 


En av de første scorpionene jeg gjorde (ahahahha) det var i oktober 2011

 

 


Dette var i dag. Måtte tegne over tynet mitt for jeg hadde det falskeste smilet ... haha

 

Hvis du går på cheerleading/dans, pleier du å tøye hjemme? 

  

 


 
Hei, nå sitter jeg og loner med One Direction og Cody Simpson. Jeg øver også på å stå på hender inntil en vegg (ahahah). Jeg har aldri turt det før for jeg hadde skrekk.. Men på mandag spottet Evi meg og da turte jeg det av meg selv, så nå øver jeg på å ta bena inntil hodet..

Men i dag på skolen var det egentlig sykt chill. 1. og 2. time øvde vi på et melodrama i engelsken, så hadde vi tysk og i 4. time skrev vi artikkel, og 5. time var noen og skrev mer artikkel på datarommet mens vi som var ferdige var i klasserommet og hadde full musikk på, haha. Og siste time så vi en Hitler film.. 

Men i dag har jeg også  vært på trenging, der hadde vi styrke med Pink. Det er såå deilig når man kommer hjem fra en  trening, hvertfall styrketrening! Men da jeg kom hjem tøyet jeg litt.  I mogen blir det 2 timer med mer trening, klokka 12.00.. får vel ikke sove lenge da.. Men jeg gleder meg til trening da siden jeg tror vi skal ha pyramide (hvertfall det Astrid sa). Det er lenge siden vi har øvd på pyramide nå for helt til vinterferien skal vi ha basic treninger med jogging, styrke og basic stunt. 


På Kvitsøy på nyttår med vb Malene <3 (hun har også blogg, men hun blogger ikke nå.. men HER er bloggen)
  
Heisann. Jeg har ikke fått lagt ut bilde av den veska jeg kjøpte så her kommer det.

 -Marie
Hei, i dag har jeg vært på Kilden med verdens beste Adele! Hun har en blogg også som heter adwa.blogg.no, trykk HER for å komme til bloggen. På Kilden gikk vi først på Bik Bok og der ble jeg forelsket i en veske, og den va faktisk på tilbud. Før kostet den 399,- men det var 50% på den, så den kostet 149 kroner.

 Jeg har prøvd å laste opp bilder i over 2 timer nå (!) men det går ikke... Skal legge bilder inn i morgen hvis det fynker dag.

 

-Marie<3 

 

 

 
Hei, i dag har jeg vært på trening der vi hadde turn og øvde på toss. Var sykt slapp på treningen siden jeg hadde vondt i hodet.. Men jeg er ganske lei av designet mitt! Og lurte på om noen hadde lyst å lage et design eller bare en header til meg? Hadde vært supersnillt siden jeg er ikke så god å lage design og headere... Men hvis du er interesert kan du sende meg en mail, eller bare kommentere nedenfor med mailen din så kan jeg kontakte deg og sende deg bilder jeg kunne hatt i headeren. Vil bare si at den som lager headeren min vil få et anbefalings-innlegg (hvis den har blogg da). Håper noen kunne gjøre dette for meg! Setter stor pris på det.


kaninen min Mini (han er ikke liten, haha)


  
Hei, tenkte jeg skulle legge ut videoen fra Eiker open som var for ca. 2 måneder siden. Jeg skrev tidligere her på bloggen at jeg skulle legge den ut, men jeg gjorde det aldri.. Så her kommer den. Savner det noe sykt! 

 

 


btw, fikk kamera til jul <3

  
 

Heisann! 

Nå har jeg ikke blogget siden desember.. Men jeg har ikke fått tid siden vi har ganske mye treninger nå. Vi har 2 timer trening på mandager, 1 og en halv på onsdager, 2 timer styrketrening på fredager (med Pink), 2 timer på lørdag, og jogge rundt mosvannet på søndager. Men i går og i dag har vi hatt trening i 5 timer hver dag. Har ganske mye gangsperr for å si det sånn... Men i går fikk ikke vår gruppe til noe, men jeg tror grunnen var at jeg var ikke i form.. Men i dag fikk vi en annen bakperson (Astrid), og da fikk vi til kjempemasse! VAr utrolig gøy og stunte med den gruppa. Gruppa var: Eirin (flyer), Astrid (bakperson), Adele (sidebase), Meg (hovedbase) og Annika (front). Vi fikk til mange posisjoner i lufta og twist fra scale, direkte arabesque og direkte scorpion (!) 

 

 


 

 

 

 

 

 

Håper å få tilbake leserene mine siden jeg ikke har blogget på lenge.. Men skal prøve å blogge hver dag.

  
hits