digger disse folka!!

 
Har fått dilla på songs in real life videoene! Her er 2'en;

 

-Marie

 
Hei, nå skal jeg snart stikke ned til busstoppet for å møte Adele og Vendela. Har såå gangsperr i leggene og høyre lår, haha. Men i morgen skal jeg med familien ned å bowle for søskenbarnet mitt fra Karmøy, Alida har bursdag. Lenge siden jeg har bowla nå så må sikkert ha gjære oppe.. Men ellers sitter jeg og markerer og markerer på rutinen til musikken som vi fikk i går.

Men nå stikker jeg og spiser noe raskt!

 

-Marie

 
Heihei! Nå har jeg fått meg et nytt design som du kanskje ser, men jeg ville bare si at det er sykt deilig med vinterferie. Man trenger liksom ikke å tenke på å gjøre lekser, øve til prøve osv.. Men i dag, i morgen og på onsdag kan de som vil fra Diamonds trene fra 10 - 2. I dag fikk vi velge grupper selv å stunte med! Jeg hadde Vendela som flyer, og det var sykt deilig for hun er så lett! Vi klarte nesten ikke tic up engang da vi gjorde det først siden hun er så lett at hun fløy over armene våres så vi ikke fikk tatt skikkelig tak, haha. Men ellers på trening kunne vi også turne og gjøre egentlig hva man ville. Jeg turnet mesteparten for jeg må øve mer på turn og det er så gøy og turne på den nye matta. I slutten øvde vi på hopp og hadde styrke.


Her er et bilde som jeg satt sammen for lenge sia. Flyeren til venstre er Malene og flyeren til høyre er Eirin.


 Tumblr_lzp4efooym1r6vfqeo1_400_large

 

427722_3201251389497_1212423135_3540070_97355367_n_large

bilder fra weheartit

 

Liker du ferie?/Hva syntes du om designet?

 
Hei, i dag har jeg vært på trening fra 12.00 til 14.00. Og klokka 16.00 til ca. 17.30 var vi å "heiet" på en volleyballkamp. Har gjort det før en gang også. Vi var to grupper som gikk på banen en og en gruppe men noen ganger begge. Jeg var på gruppe med Miriam, Adele og Vendela. Vi gjorde blant annet bow, arabesque twist, scorpion og forskjellige tosser. Vi gjorde også en liten hitch pyramide da den andre gruppa stod i prepp mens vi gjorde direkte lib så hitchet over. 

Men ellers i dag har jeg prøvd extensionsene mine for førte gang etter jeg stripet håret. Og så fikk jeg plutselig lyst å lage "cheer hår". Så tok jeg på drakten og tok bilder, haha. Btw, jeg var skikkelig stiv da jeg tok bildene. Hadde ikke varmet opp eller tøyd..


ikke mobb!

 

-Marie 
Hei, i dag har jeg vært og jobbet på Toys'r'us med Malene. Vi jobbet der i går også, og da måtte vi rydde MASSE på lageret. Vi måtte sette hyller som ikke var ute i butikken oppå hverandre og sortere dem etter str osv.. Men senere fikk vi lov å jobbe litt i butikken, og da satt vi på tilbud klisterlapper på varer. Men da vi var ferdige med det måtte vi blåse opp ballonger, men heldigvis hadde de sånn luft maskin eller hva det heter. Vi har funnet ut at vi blåste opp ca. 130 ballonger tilsammen.. Det hører kanskje ikke så stress ut, men det var veldig vondt i fingrene etter vi hadde knyttet alle ballongene. Vi måtte også henge opp alle sammen i butikken.   I dag vasket vi gulvet, wii! Var kjempeflaut da det kom kunder og spurte oss om ting vi ikke ante noe om! Men jeg skal jobbe der i morgen også, men alene siden Malene skal reise til Sauda! Håper på å få gå tidligere i morgen da.

 

Kan du vær så snill å trykke på en av linkene nedenfor? Hvis du trykker der kan du kommentere at du har gjort det og jeg kan kommentere på din blogg :-)

 

Nå skal jeg skrive videre på samfunn leksa!

-Marie
Hei. I går og i dag har jeg vært på en vidergående skole her i Stavanger som heter Hetland. Den er nettop pusset så den er dødsfin! Jeg var da på Media og Kommunikasjon for jeg intereserer meg i foto og redigering så jeg ville prøve det. .I går var vi bare med i en 1. klasse og hadde om lyd og andre økt var vi også i en 1. klasse men da holdt elevene på å lage hjemme side og sånt på imacen deres(!) (Alle på media har hver sin imac i klasserommet!). Siste økt var vi inne i studioet som brukes til filming, fotografering og innspilling av lyd etc. 

I dag hadde vi med oss kamera. Jeg og Adele tok kjempemasse bilder!  Den første oppgaven vi fikk var å ta bilde av noe som skulle illustrere gruppenavnet våres (vi fant egentlig ikke på navn men alle gjettet til at navnet våres var Gud eller noe sånt så vi kalte oss det, haha).

 

Her er mer bilder vi tok da vi gikk rundt på hele skolen

 

 

Her er noen bilder vi tok etter skolen.


Pena Adele!

nydelig av meg..

 


Var hos frisøren i dag og sånn er håret mitt nå :-)

-Marie
hits