Heei !

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening på Ullandhaug <3 Var veldig kjekt ! Vi har trening sammen med Pink på onsdager, så vi får blandete stuntegrupper.
Jeg fikk en kjempeflink gruppe, og vi klarte 360 prepp og dobbeltwist ned. Flyeren min er syykt ekslposiv, og har veeldig cleane twister.Kjempekjekt å ha en gruppe som virkelig fungerer sammen!

Vi øvde også på shoulderstand, hadde styrke og tøyde. 

Det eneste som var dumt, var at det var noen som hadde trent rett før oss i hallen, og da var den syyykt varm, så vi var liksom helt svette før vi hadde begynt oppvarmingen! Fikk sånn seriøst nesten ikke puste til slutt, ikke bra!

 

Her er noen bilder fra treningen:


Eirin og Inga, søte fjes !

 

-Marie
Heei !

Nå er det veldig lenge siden jeg har  blogget , og det skyldes masse treninger og skole. Etter NM helgen hadde vi revy på skolen, noe som var veldig kjekt haha!  Fikk to uker til å lage hele revyen, og da slapp vi både lekser og skolearbeid.

 

Jeg og noen andre dansa på revyen, koseli <3

 

Men tenkte jeg skulle vise noen bilder fra NM helgen. Må bare si at dette var en sykt kjekk helg, og det var en helt fantastisk opplevelse! Noe jeg virkelig ikke kommer til å glemme!

Vi bodde i små hytter, noe som var veldig koselig. I hyttene kunne vi også stunte, så da fikk alle prøve det hahah !


 

Astrid som flyr , hahha !

 

Noen bilder fra da vi var på matta og framførte :

Det var utrolig kjekt og spennende og stå på matta! Vi kjørte også perfekt på lørdagen, og nesten feilfritt på søndagen også! Hadde ingen fall !

 

Diamonds var utrolig flinke på NM, og her er resultatene:

Pink Diamonds: 1. plass

Black Diamonds: 2. plass

Silver Diamonds: 5. plass

White Diamonds: 5. plass

Diamonds Famous Five (gs): 4. plass

 Silver Diamonds <3

 

Her er linken til video av Silver på dag 2:

http://www.youtube.com/watch?v=2JMnXjk9QUw

 

<3

  
hits