Heihei! I dag hadde Pink og Silver trening ilag som vanlig, men i dag siden det var så fint vær, hadde vi trening ute! Det var helt sykt varmt da.. Men vi begynte med å gå ned til Mosvannet. Og så la vi baggene der og begynte å jogge rundt vannet. Da vi var ferdige fikk vi grupper og varmet så opp stunt. Etter vi hadde varmet opp stunt fikk vi utdelt grupper til pyramide. Vi øde på A-frame, og jeg var gruppa bak som tossa opp flyeren. Etter pyramide-trening, fikk vi gå i uttak-gruppene og øve til uttaket. Først øvde vi med Thea-pink-uttak-gruppa og etterpå øvde vi med Eirin-pink-uttak-gruppa. Vi har to grupper på pink-uttaket pga. Eirin konfer seg den dagen uttaket er så derfor må hun ha pink uttak på silver uttaket vis du skjønner. Her er noen bilder fra treningen, alle er fra Kristin Oliversen.
søte thea!

-Marie


 
Heisann! Nå er det lenge siden sist.. Men vil bare fortelle at det har blitt sommer nå i Stavanger. Har vært oppe i 32 grader! Det er helt sykt varmt på skolen, så vi får av og til lov til å jobbe med oppgaver ute.

Da jeg kom hjem fra skolen tok jeg på meg bikini og gikk rett ut i hagen og solet meg!

 

Men det som har skjedd siden jeg var "borte" er at jeg konfirmerte meg 5. mai ! Det var kjempekoselig da hele familien min var samlet og søteste Adele var med i konfen min.  


Selvom jeg har på meg bunad betyr ikke det at jeg ikke kan tøye! (har rogalands bunad hvis du lurer)

 

Men har jeg fått av reggissssen!  

Jeg var også i Malene sin konf. 6. mai!  

Søte Lea og Malene! <3-Marie <3 
hits